Sen's Beauty Belgium

Sen's Beauty

Huidverzorging

Acné Deep Cleanse

Acné Deep Cleanse

Geschikt voor jonge onzuivere huid met neiging tot acné met als doel het verfijnen van de poriën en huidverbetering. Herhaling van de behandeling om de 3 à 6 weken is aangeraden.

Daydream

Preventief en vooral ondersteunend voor de jonge huid. Kan iedere 3-6 weken toegepast worden.

Daydream

Vitamine A Facial

Wil je resultaat op alle vlakken van anti-aging? Met deze hoogste concentratie vitamine A, kunt u rekenen op een sterk resultaat op vlak van rimpels ,verstrakking, versteviging, lifting en pigmentvlekken. Ideaal voor celvernieuwing en herstelling. Herhaling van de behandeling om de 6 weken is aangeraden.

Bio Resource

Geschikt als winterbehandeling. Bij BIO RESOURCE wordt er gebruik gemaakt van premium plantaardige oliën voor de droge , veeleisende huid. Er wordt gefocust op de huidverbetering en huidverjonging. Deze luxe behandeling bevordert celherstel door de aanwezigheid van vitaminen en oxidanten. Het beschermt en bevordert de elasticiteit. Bevat hoge concentraties vitamine A die de huid verstrakken, liften en rimpels aanzienlijk verminderen. Herhaling van de behandeling om de 6 weken is aangeraden.

BIO RESOURCE
HOLLYWOOD FACIAL

Hollywood Facial

Bij Hollywood facial focussen we op de huidverbetering en huidverjonging. Het bevat krachtige stamcellen van druiven die de huid liften en verstrakken. Bovendien werkt het op celniveau wat zorgt voor een langdurig effect. Herhaling van de behandeling om de 6 weken is aangeraden.

Botox Effect

Wilt u een instant botoxeffect? laat uw gelaatsspieren ontspannen dankzij de gepatenteerde biotech peptide. De zeer hoge gehalte aan hyaluronzuur dat rimpels opvult, vermindert de rimpelvorming. Herhaling van de behandeling om de 2 à 6 weken is aangeraden.

BOTOX effect1
CAVIAAR collageen facial

CAVIAAR Collageen Facial

Ideaal voor rokershuiden, littekens of als recovery behandeling na de zomer of net ervoor met het oog op huidverbetering en huidverjonging. Met deze luxe behandeling wordt de collageenproductie geboost tot 6 maanden. Herhaling van de behandeling om de 3 à 6 weken is aangeraden.

Anti Pigmentatie

Last van ouderdomsvlekken, pigmentvlekken en littekens? Dit is de ideale behandeling. Dankzij het gebruik van de hoogste percentages vitamine C en whitening complex krijg je een super mooie en egale huid. Herhaling van de behandeling om de 3 à 6 weken is aangeraden.

Anti pigmentatie

Collageen C Boost

Ideaal voor na de zomer. Vitamine C die zorgt voor de stijging van collageen productie, voor een egalere teint en een stralende huid, vermindert littekens en verfijnt poriën. Bovendien is het goed tegen pigment- en ouderdomsvlekken. Herhaling van de behandeling om de 3 à 6 weken is aangeraden.

Beauty-portrait-of-a-woman-laughing-2254337048
summer

Summer Peeling

Instant quick resultaat. Ideaal dus voor een feest of een speciale event. Deze behandeling zorgt voor een frisse en egalere huid met een zijdezacht prachtig resultaat. Herhaling van de behandeling om de 3 à 6 weken is aangeraden.

Preventive Anti Aging

Ideaal om preventief te werken op expressierimpels, versteviging en verbetering van de algehele huid. Zeer goed voor de droge huid. Herhaling van de behandeling om de 2 à 4 weken is aangeraden.

Preventive anti aging
GLOW UP

Glow Up

Ideaal als kennismakingsgelaatsverzorging. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype en het techniek van multimasking wordt hierbij toegepast voor optimale lokale resultaten. Herhaling van de behandeling om de 3 à 6 weken is aangeraden.

Man Expert

Speciaal voor de mannenhuid en wordt aangepast voor alle huidtypes. Herhaling van de behandeling om de 2,5 à 6 weken is aangeraden.

MEN-BEAUTY-TREATMENT-709763378
Sensitive beauty

Sensitive Touch

Deze behandeling is geschikt voor de gevoelige huid met als doel de verbetering en herstelling van de huidbarrière. Plaatselijk wordt er gewerkt op couperose en bovendien ook geschikt voor kankerpatiënten. Herhaling van de behandeling om de 2,5 à 6 weken is aangeraden.

Carbon Detox

Ideaal voor mannen. Deze behandeling wordt aangepast aan alle huidtypes. Focus ligt vooral op de huidverbetering en het verfijnen van de poriën. Herhaling van de behandeling om de 3 à 6 weken is aangeraden.

Carbon Detox
Picture of a person receiving facial exfoliation

Professionele pHformula resurfacing behandelingen

pHformula biedt een breed scala huidverbeterende behandelingen waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling

Natuurlijk kun je ervoor kiezen de huid alleen te peelen. Door bijvoorbeeld fruitzuren of door middel van microdermabrasie. Met een peeling haal je de bovenste huidlaag weg en daarmee verbeter je het opnamevermogen van de huid. Daarna moet je alsnog weten welke werkstoffen je kiest om je resultaat te willen behalen. 

Maar de resurfacing peeling werkt anders. Deze peeling peelt, maar brengt tegelijkertijd óók werkstoffen in de huid waardoor je huid anders gaat functioneren. Bij een resurfacing doe je dus twee-in-een: je bent de huid gladder aan het maken, maar tegelijk sluis je allerlei werkstoffen dieper in de huid. Een voordeel is dat je heel gecontroleerd werkt waardoor je sneller resultaat krijgt.

De kracht van de pH Formula resurfacing peeling is het delivery-system. Deze is volledig wetenschappelijk onderbouwd en gepatenteerd. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op.
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van het delivery-system in één te ervaren. 

image-comparison-1 image-comparison-2

pH Resurfacing peeling is geschikt voor de behandeling van: 

Algehele verbetering van de huidconditie
De drievoudige werking van de resurfacing peeling werkt eigenlijk op elk huidtype.

1.Celvernieuwing
2.Herstructureren
3.Opbouw & herstel

Hydrafacial-sesnbeauty

HYDRAFACIAL

Hydraface = De meest volledige gelaatsverzorging

Wat is een HydraFacial behandeling?

Dit is een behandeling die bestaat uit 3 stappen – nl. Reiniging en Peeling gevolgd door Extractien en Hydratatie, en tenslotte Insluizing en Bescherming die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen! We leggen je hieronder de behandeling uitgebreider uit

Pigmentvlekken/Zwangerschapsmasker

Hyperpigmentatie is een overproductie van melanine die word veroorzaakt door de zon, hormonen of ontstekingsreacties. Verschillende vormen van hyperpigmentatie kunnen succesvol behandeld worden met de behandeling van pHFormula De MELA. behandeling  egaliseert de huidskleur, vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zonschade en zomersproeten.

Couperose / Rosacea:

Een effectieve behandeling voor chronische roodheid, couperose en rosacea. Rosacea is een chronische aandoening die gepaard gaat met roodheid van de huid en vaak met kleine papels (ontstekingen) die puistjes kunnen worden. De pHFormula CR behandeling vermindert couperose en rosacea of extreme roodheid en gaat ontstekingen tegen.

Huidveroudering of Anti-Aging

Met de AGE behandeling worden specifieke tekenen van huidveroudering behandeld. De behandeling bevordert de collageen productie en stimuleert de cellen diep in de huid, het vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de doffe huid weer stralend en repareert de zonneschade op de huid. De huid wordt sterker, gladder en krijgt een mooiere uitstraling.

Huid met neiging tot acne

De pH Formula AC behandeling krijgt de acne ontsteking snel onder controle. Het vermindert snel littekens van acne, talgophopingen en puistjes. De huid word zichtbaar egaler. De peelings verminderen het risico op acne-littekens en revitaliseren de huid.

Este-Mol-22-JAN-54-scaled-p2bcdha4hfuzjdvdeq9bnuj7dd8zi188lob5zhicts
20220211_140143
nl_BEDutch
Open chat
Powered by