Sen's Beauty Belgium

Sen's Beauty

Laserontharing

Laserontharing Met Diode Ice

Scheren, epileren, waxen,… we hebben er veel voor over om met een gladde en zachte huid door het leven te gaan. Vaak veroorzaken deze behandelingen echter huidirritatie met ingegroeide haartjes en andere ongemakken tot gevolg. Ingegroeide haartjes kunnen een enorme kwelling zijn, zowel voor vrouwen als voor mannen. Dit komt omdat traditionele ontharing het haar inclusief de haarwortel verwijdert.

 

Waarom kiezen voor definitieve laserontharing?

Heb jij ook al jaren last van die vervelende haartjes ? Haren die steeds ingroeien na het scheren of waxen en dan ontsteken ? Zie jij er tegenop om met uw kinderen te gaan zwemmen omwille van een zeer uitgebreide bikini rand ? Heb jij allemaal littekens van het scheren ? Ben jij het waxen beu ? Kies dan voor definitieve ontharing, dit gaat u veel tijd besparen!

Ekran-Resmi-2020-10-20-00.40.32-p22yqd98zxs6a4ayfgnkschh7k8wl66x54z46e6r2c
muscular-athlete-man-with-smooth-clear-skin-epilation-depilation-hair-beauty-salon-male-laser-hair-removal-concept-beautician-using-modern-apparatus-procedures-skin-beauty-care_124463-456

Hoe verloopt de behandeling?

Voor de behandeling gaat onze laserspecialiste u alle belangrijke informatie grondig uitleggen. Wij laseren in alle discretie en respecteren hierbij uiteraard uw privacy.
Op het te laseren lichaamsdeel brengen we vooraf een coolgel aan. De huid wordt best door U zelf thuis grondig geschoren de dag voordien of juist voor de behandeling. De laser zal afhankelijk van uw haar/huidskleur worden ingesteld. De gekoelde lasertip zal op de huid worden geplaatst. Het laserlicht vanuit de diode doet zijn werking om het haarzakje definitief te verwijderen. Dit voelt aan alsof er kleine prikjes gegeven worden.

Welke lichaamsdelen komen in aanmerking?

Alle lichaamsdelen kunnen onthaard worden, dus het volledige lichaam van kop tot teen. Zelfs de teen- en voetharen worden bij de ontharing van de benen behandeld.

Welke lichaamsdelen komen in aanmerking? Bikini, buik, oren, neus, gelaat, nek, hals, tepelhof, armen, benen, rug, schouders, borstkas, oksels, schaamstreek, baard, tussen de wenkbrauwen, bovenlip, kin, bilnaad of een andere zone waar u ongewenste haargroei zou hebben.

Witte, grijze, rode en pigmentloze haren worden beter behandeld met een Elektrolyse-behandeling.

18-Yasindan-Once-Lazer-Epilasyon-Yapilabilir-Mi-01
6a0147e01dab9d970b01bb09a7a00c970d-800wi
IMG_0407
nl_BEDutch
Open chat
Powered by