Sen's Beauty Belgium

Sen's Beauty

Permanente Make-Up

 

Micropigmentatie of permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarbij hypoallergene pigmenten in de huid worden aangebracht.

Van wenkbrauwen tot een subtiele tache de beauté, met permanente make-up accentueer je je natuurlijke schoonheid.

Daarnaast bespaar je er veel tijd mee in de badkamer en geniet je iedere dag van een stralende look.

Wenkbrauwen

Een van de belangrijkste elementen van het gelaat zijn je wenkbrauwen. Ze vormen de omlijsting van je gezicht. Zijn je wenkbrauwen niet duidelijk genoeg? Heb je geen of weinig wenkbrauwhaartjes, of is de vorm niet duidelijk? Met permanente make-up corrigeren we ze op een natuurlijke manier. Afhankelijk van jouw wensen en jouw huidtype kiezen we welke vorm of kleur het best bij je past.
Deze verschillende wenkbrauw behandelingen bieden we aan:Bovendien is permanente make-up perfect geschikt als je last hebt van allergieën of gevoelige ogen en zo moeilijk make-up kan verdragen. Maar het is ook toepasbaar voor mensen met alopecia, of als je chemo hebt ondergaan.
Let wel, permanente make-up is niet hetzelfde als tatoeëren. We gebruiken veel verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

Powderbrows: 

Vollere wenkbrauwen met poedereffect

Microblading:

Met microblading, de manuele haartjestechniek, pigmenteren we ultrafijne wenkbrauwhaartjes tussen en over jouw natuurlijke haren. Hiervoor werken we minder diep, wat zorgt voor een super naturel resultaat.

Ogen

Je ogen krijgen meer expressie door ze te accentueren met een prachtige eyeliner. En dit boven of onder het oog. Vergeet het zwoegen voor dat perfecte lijntje. Met een permanente eyeliner straal jij iedere dag! Permanente make-up op jouw maat? We kijken naar de vorm van je oog en bepalen zo samen met jou welke eyeliner het best bij je past! Klaar voor een stralende blik?

Ekran-Resmi-2020-10-20-19.30.55
Deepliner:

Wordt net aan de grens van de wimpers getekend waardoor de wimpers veel voller lijken en daardoor de ogen groter tonen. Deze techniek is geschikt voor dames die de ogen meer geaccentueerd willen hebben.

Eyeliner:

Is de meeste gekende versie waarbij een lijntje aan de oogrand gezet wordt, deze is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een liner gebruiken.

Lippen

De contouren van je lippen vervagen bij het ouder worden. Wil je de vorm van je lippen op een natuurlijke manier aanzetten? Een subtiele lipliner zorgt voor meer definitie van je lippen.
Dankzij de nieuwe schaduwtechnieken geef je je lippen meer volume door ze zachtjes in te kleuren. Daarnaast kan je ervoor kiezen de lip rand extra aan te zetten. Of wat dacht je van Full Lips waarbij je lippen volledig worden ingekleurd? Tijd voor kissable lips!
Deze verschillende lip behandelingen bieden we aan:

Full Lips: lipstick effect

Met full lips of blushing lips geven we je lippen extra kleur, alsof je lippenstift op hebt. Dit doen we door ze op een naturelle manier volledig te pigmenteren. Ook de vorm kunnen we wat corrigeren als je dat wenst. Je lippen stralen meer pit uit en ogen voller.

Lip Contour met fade:

Accentueren van de lipvorm
We pigmenteren een fijne lipcontour over jouw contour. Zo krijg je een mooie, doorlopende lijn met overal evenveel kleur. Uiteraard kiezen we een kleur die jouw eigen lipkleur zo goed mogelijk benadert. Zo accentueren we je lipvorm op een heel naturelle manier.

Lipliner_tattoo-p22yqd98zxr5uzfq41t003i24iltpw2m4bzrrq63kg

Wimperpermanent

Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche. Het zorgt voor gekrulde, natuurlijke wimpers, zonder gebruik te maken van wimperextensions. In tegenstelling tot wimperextensions, waarbij nepwimpers op de natuurlijke wimpers worden aangebracht, wordt met wimperlifting de natuurlijke wimpers op een speciale manier gelift met siliconen pads. Op deze manier wordt elk wimperhaartje behandeld en het is voor de volle 100% onschadelijk voor je eigen wimpers. Wimperlifting is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang. Je eigen wimpers lijken langer en blijven gekruld. Je hebt geen krultang meer nodig!

IMG_0409
nl_BEDutch
Open chat
Powered by