Sen's Beauty Belgium

Sen's Beauty

Tatoeage Verwijderen

Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? In dat geval kan een tatoeage u echt in de weg zitten. Gelukkig is het goed mogelijk om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen.

Tatoeage verwijderen met een laserbehandeling

 De tijd van grote ontsierende littekens na het verwijderen van je tatoeage is door onze laser gelukkig verleden tijd. Omdat de laser een extreem korte pulse heeft en werkt op 4 verschillende golflengten, kan de tatoeage heel gericht en veilig worden verwijderd. Tijdens het laseren maken wij ook gebruik van de Zimmer-huidkoeling. Dit apparaat produceert een continue straal van koude lucht (-4C), die op de huid wordt geblazen. Naast dat dit erg fijn aanvoelt, verkleint dit ook de kans op complicaties.

Behandeling tatoeage verwijderen

Het verwijderen van een tatoeage is gevoelig, maar wij zorgen met onze speciale koeling voor een zo aangenaam mogelijke behandeling. In de regel duurt de behandeling niet lang, erg grote tatoeages behandelen we meestal in delen. Na de behandeling ervaar je een warm, branderig gevoel, als een intensieve zonnebrand. Dit kan een aantal uren aanhouden. Ook kan de huid iets gezwollen zijn en kan er blaarvorming ontstaan. Uiteraard zullen we je goed begeleiden en adviseren over de nazorg. De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren en vakbekwame huidtherapeuten. Tussen de behandelingen moet 8 weken zitten, zodat het lichaam de tijd heeft de inktdeeltjes af te voeren.

nl_BEDutch
Open chat
Powered by